Izsmalcināts pralinšu un konditorejas izstrādājumu sortiments no augstākās kvalitātes tumšās šokolādes un vislabākās pilnpiena šokolādes.

165_LV
Pirmklasīgi konditorejas pralinē augstas kvalitātes koka dāvanu kastītē: Atļaujiet sevi apburt ar tādām mūžīgām klasikām kā mūsu riekstu tamborējumi, ruma trifeles, Mocarta un riekstu bumbiņas, kā arī ar smalkākajiem liķiera pralinejām, piemēram, riekstu bumbu, ķiršu, kokteiļu, plūmju, bumbieru, Mariandl un Wienerin. Birne: / Bumbieri: Noble Williams bumbieru brendijs ar cukura garozu (49%) uz augļu aromāta želejas (30%) vislabākajā piena šokolādē (21%). Pflaume: / Plūmes: cēls Švarcvaldes plūmju ūdens ar cukura garozu (49%) uz augļu aromāta želejas (30%) maigā tumšajā šokolādē (21%). Marille / Aprikožu: cēls aprikožu brendijs ar cukura garozu (49%) uz augļu aromāta želejas (30%) vislabākajā piena šokolādē (21%). Cocktail: / Kokteilis: garozas liķiera konfekte (44%) uz advocaat krēma (35%) vislabākajā piena šokolādē (21%). Nussbombe / Riekstu bumba: kraukšķīga liķiera konfekte (45%), pildīta ar smalku valriekstu aromāta krēmu (34%) maigā tumšajā šokolādē (21%). Kirsche: / Ķirši: smalks Šarkanā meža ķiršu brendijs ar cukura garozu (47%) uz ķiršu aromāta krēma pildījuma (32%) maigā tumšajā šokolādē (21%). Trüffel: / Trifeles: maiga tumšā šokolāde (35%) ar šokolādes smidzinātāju (4%), pildīta ar smalkāko trifeļu krēmu ar Inländerrum (65%). Vīnes: / Wienerin: vislabākā piena šokolāde (53%), pildīta ar ķiršu aromāta marcipāna krēmu (25%) uz izsmalcināta trifeļu krēma (22%). Muskatrieksts : /Nussbeugel: smalkais valriekstu krēms ar spirtu (79%) maigā tumšajā šokolādē (21%). Mozartkugel: maiga tumšā šokolāde (49%), pildīta ar smalkāko marcipāna krēmu (22%) uz lazdu riekstu riekstu riekstu krēma (29%). Nougat: Labākā pilnpiena šokolāde (49%), pildīta ar izsmalcinātu lazdu riekstu riekstu krēmu (51%).

Sastāvs: Sastāvs: cukurs, ūdens, kakao masa, kakao sviests, pilnpiena pulveris, glikozes sīrups, lazdu rieksti, mandeles, augu tauki (palmu, palmu kodolu), valrieksti, spirts, kondensēts vājpiens, mitrinātājs:

Kcal: 408 kcal

Skatīt arī
Made on
Tilda